Bizimle iletişime geç
Güncel Sohbet Bloğu

Güncel Sohbet Bloğu

Facebook’un arkadaşlık servisi 14 ülke’de aktif hale geldi

Facebook'un arkadaşlık servisi 14 ülke'de aktif hale geldi

Yazı

Facebook’un arkadaşlık servisi 14 ülke’de aktif hale geldi

Arkadaş bulmak isteyen kullanıcıların ilk tercihlerinden biri olan Tinder’a rakip olarak ortaya çıkan, Facebook’un arkadaşlık servisi ‘Facebook Dating’in kullanıma açılacağı ülke sayısının arttırılacağı duyuruldu.

İlk olarak geçtiğimiz yıl düzenlenen F8 konferansında duyurulan Dating servisi ile ilgili, geçtiğimiz günde bir yenisi düzenlenen konferans’da yeni gelişmeler açıklandı. Son zamanlarda kullanıcı ve veri gizliliği ile ilgili pek çok skandal’a adı karışan sosyal ağ devinin, bu hizmetinde gizliliği ön planda tutacağı bilgisi verilirken, adı bu kadar gizlilik ihlaline karışmışken, ne kadar ‘gizli’ soruları da kullanıcıların endişesi haline geldi.

facebook dating secret crush

Aile ve arkadaşların ‘arkadaşlık’ profilini görüntüleyemezken, platonik olarak hisler beslediğiniz kişiye de ilginizi sunmanızı sağlıyor, şayet karşı tarafında böyle bir ilgisi söz konusuysa bu aşk ilanı iki tarafında malumu oluyor. Diğer yandan, Secret Crush olarak sunulan özellik ile listenizde bulunan 9 kişi ile sınırlı olacak şekilde onunla ilgilendiğinizi belirtebileceksiniz, bu kişi birinin kendisine ilan-ı aşk’da bulunduğunu görecek ama bunun kim olduğunu öğrenemeyecek, ta ki o da sizi Secret Crush listesine ekleyene kadar! Sonrasında ise Facebook’un messenger uygulaması üzerinden koyu bir sohbet arkadaşlığı‘na başlayabileceksiniz.

Filipinler, Vietnam, Singapur, Malezya, Laos, Brezilya, Peru, Şili, Bolivya, Ekvador, Paraguay, Uruguay, Guyana ve Suriname gibi 14 ülke’de faal olan özelliğin, ABD için 2019 sonuna kadar hazır olması beklenirken, Türkiye’de ise kullanıma sunulmayacağa benziyor.

Facebook’da yenilikler sadece bununla sınırlı da değil, zira yıllardır görmeye alışılmış olan arayüzde değişiyor. Artık Facebook’da farklı bir arayüz, farklı bir renk modeli ile karşılaşılacak. Sosyal ağ’ın o alışılmış, mesafeli ve kurumsal duran mavi rengine veda ediliyor.

facebook yeni kullanıcı arayüzü
Yorum yapmak için tıkla

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha fazla Yazı

  • Yazı

    Mobil Chat Siteleri

    ← yazdı

    Mobil chat siteleri chat odaları siteleri  Yapmanız gereken kayıt olmanız evet şimdi bize katıl bir kullanıcı adın...

  • mobil-turk-chat mobil-turk-chat

    Yazı

    Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

    ← yazdı

    Turk Chat Departman Gorevleri IRCd alaninda bulunan sunucumuzdaki gorev dagilimlari ve isleyisleri. www.Turksohbet.net , www.Chat.gen.tr Departman...

  • Yazı

    Turk Chat Dunyasi

    ← yazdı

    Chat Nedir? Nasil Kullanilir? Chat kelimesi bizim kullanimimiza gore sohbet anlamini tasimaktadir. Gelisen teknoloji caginda hic...

  • Yazı

    Turk Chat Ailesi Olmak

    ← yazdı

    Turk Chat Sohbet Odalari En Buyuk ZenginLik Birlik Olan Bir Ailedir ~ Toplumlar icinde en kucuk...

  • Yazı

    Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

    ← yazdı

    Turk Chat IRC: Internet Relay Chat, kelimelerinin bas harflerinin kisa yazilisidir. 1988 yilinda, ‘Jarkko Oikarinen’ tarafindan...

Son Yazılar

Yazı

Mobil Chat Siteleri

← yazdı15 Haziran 2021
mobil-turk-chat

Yazı

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

← yazdı8 Nisan 2021

Yazı

Turk Chat Dunyasi

← yazdı31 Mart 2021

Yazı

Turk Chat Ailesi Olmak

← yazdı16 Mart 2021

Yazı

Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

← yazdı15 Mart 2021
Yukarı