Bizimle iletişime geç
Güncel Sohbet Bloğu

Güncel Sohbet Bloğu

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

mobil-turk-chat

Yazı

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

Turk Chat Departman Gorevleri

turk-chat

IRCd alaninda bulunan sunucumuzdaki gorev dagilimlari ve isleyisleri.
www.Turksohbet.net , www.Chat.gen.tr Departman sorumlularimiza sorduk ve aldigimiz cevaplar.

Radyo Departmani :
#Radyohelp

MeD_CeZiR Turkfm ailesi olarak nitelikli ve kaliteli yayin ve yayincilari hedef aliyor ve bu dogrultuda basta Turkfm yonetimi olmak uzere gerekli gayreti gosteriyoruz.. Radyo gecmisten gunumuze kadar gelen bir kulturdur… Hedefimiz bu kulturu en guzel sekilde dinleyicilerimize yansitmak ve onlari kalite ile bulusturmaktir. Yayincilarimiz iki saat ara ile yayin almaktalar ve her yayincimizin kendine ozgu programi olmakta gerek canli performanslari ve canli konuklari ile siz dinleyicilerimize guzel vakitler gecirmek icin sizlerleyiz.
MeD_CeZiR Butun yayinci arkadaslarimizin ozverili calismasi ve yayindan sorumlu olan lavanta aselya Kursad eda Tayfur efsun bliss Gokcen Helloween ve Bebetooo ya cok tesekkur ederiz.

Nickserv Departmani
#Nickserv

Tuqba TurkSohbet.Net IRC Sunucumuz da, Kullanicilarin daha iyi bir sohbet akisini kurmasi ve kaliciligini saglamak icin Nicklerini kayit etmeleri icin yardimci oluyoruz. Bunun yani sira Nick sifrelerinde olusan hatalarda ve Sifrelerini unuttuklari takdirde departman olarak yardim ve hizmette bulunuyoruz. Departman da Toplamda ben dahil olmak uzere 6 kisi hizmet vermektedir. Kadromuz: STaR, KuMSaL , huma, bebetooo, Lee Olusmaktadir Departman olarak Sunucumuzda sizlere her turlu yardimi saglamakdan gurur duyuyoruz.

Chanserv Departmani :
#Chanserv

AcImasIz IRC Sunucular kendi bunyesinde kurulmus bulunan kanallarin kontrollerinin, kayitlarinin tutulmasi, istatistiklerinin yapilmasi ve kanal icindeki tum listelerin (AOp, SOp, AKick, Kanal Modlari vb.) tutulmasini saglamak icin bir servis bulundururlar. Bu servise ChanServ denir. ChanServ, IRC Sunucusu’nun merkezinde bulunan cok gelismis bir bilgisayardir. Sunucunun bunyesindeki tum kanallarin, yapilan tum ayarlari, bu bilgisayar tarafindan izlenmekte ve kayit edilmektedir. Kanal Op’lari ChanServ’in komutlarini kullanarak, kanallarina istedikleri ozellikleri ekleyip, degistirebilirler. Yan tarafta ChanServ’in tum komutlari aciklanmistir. Sizde bu komutlarin aciklamalarini okuyup, kanaliniza gerekli gordugunuz ayarlari yapabilirsiniz.

Guvenlik Departmani :
#Operhelp

diEfoRyoU Guvenlik departmani sunucu icin arka planda calisan bir departmandir.
diEfoRyoU Gerek yazilim gerekse de ekip uyeleri tarafindan duzeni saglamak amaciyla sunucuya entegre edilmistir.
diEfoRyoU Guvenlik departmaninin en buyuk destekcileri Guvenlik icerikli botlar ve Spamfilter Sistemi’dir.
diEfoRyoU Bu destekci sistemlerin kullanilmasi daha islevsel hale getirilmesi ise tamamen Guvenlik departmaninda bulunan ekip arkadaslari ve liderin hayal gucune birakilmisti
diEfoRyoU Saldiri aninda ne yapacagini bilmeyen bir Guvenlik lideri yada olusturdugu ekibin beceriksizligi sunucuya inanilmaz zararlar verebilir.
diEfoRyoU Guvenlik lideri ve ekibi her kosulda soguk kanli olmali ve kendisine sunulan destekci sistemleri kullanabilmelidir.

Sales Departmani :
#Sales

Microsoft * Sales departmani, hizmet verdikleri sunucunun finans ve gelir kaynaklarindan birisidir, oper/admin satis ve kanal kiralamalarindan elde edilen gelir ile sunucunun aylik standart giderleri ve yeni yatirimlarina finansman destegi saglar.
Microsoft * Sunucu yonetimini birlikte yapiyoruz neden finans olarakta birlikte ustlenmiyoruz, dusuncesinin urunu olan sales departmani son yillarda tum buyuk ve orta olcekli sunucularin olmazsa olmazi hale gelmistir.
Microsoft * Gundelik programlari icerisinde belirli gun ve vardiyalara bolunmus sales gorevlileri bilgi, fiyat ve satis kabiliyetleri ile konu hakkinda bilgi almak isteyenlere sunucunun belirlemis oldugu satis kalemleri uzerinden satis yapmaya calisir.
Microsoft * Bunun disinda olan zamanlarinda kullanici takibi, satilan oper/admin veya #kanal sahibinin takibi, sunucu aylik gelir gider tablosu hazirlama, yeni yatirimlar icin butce olusturma, yeni urunleri bulup sunucu yonetimine sunmak seklinde calismalarimiz bulunmaktadir.

Yardim ve Destek Departmani :
#Operhelp , #Help

Lord #operhelp Sunucumuzdaki kullanicilarin teknik sorunlari icin basvuracaklari kanaldir. Kanal icerisinde ircoperatorlerimiz bulunup gelen kullaniciya gerekli destegi verirler . Kanal icerisinde gereksiz beklemek yasaktir. Kanal operatorlerinin uymasi gereken ozel kurallar vardir.
Lord #help Sunucumuzdaki kullanicilarin ircd/services hakkinda yardim almak amaciyla basvuracaklari kanaldir. Kanal icerisinde helperlar bulunup gelen kullaniciya gerekli destegi verirler. Kanal icerisinde gereksiz beklemek yasaktir. Kanal icerisinde helperlarin uymasi gereken ozel kurallar vardir.

Xline Departmani :
#Xline

scofield Merbabalar ben kendimi tanitayim Oncelikle Turksohbet.net Xline sorumlusu Scofield #xline kanalimizdaki kisaca anlatmak istiyorum. 1. cisi sunucu genelinde rahatsizlik verenlerin ip adreslerini takip edilmek adina kurulmus bir departmandir. Buradaki gorevimiz yapilan islemlerde gerek sunucu adina gerekse kullanicilarimizin huzuru adina atilan her banned durumunu sorgulama nedenlerini arastirir. Ve gerekli bir sekilde raporlandirmakla gorevliyiz.

Webmaster Departmani :
#webmaster

CeReN Www.Turksohbet.Net resmi TurkSohbet sunucularinin ve ona bagli bir cok domanin sunucu uzerinde webmaster departman sorumlusuyum. DerinMevzu , THE_MAN ve JackaL ile birlikte makale ve forum uzerinde calismalar yapmaktayiz.
CeReN Yorumlari ile bizlere destek veren tum yonetici arkadaslarimiza tesekkurler eder tum departman liderlerimize basarilar dilerim.

Devamını Oku
Bu Haberleride Beğenebilirsiniz
11 Yorum yapıldı

11 Comments

  1. THE_MAN

    8 Nisan 2021 at 12:23

    Güzel bir tanıtım olmuş.. emeğinize sağlık..

    • CeReN

      8 Nisan 2021 at 12:24

      cok tşk ederim yorumlariniz icin.

  2. JackaL

    8 Nisan 2021 at 13:21

    Güzel bir tanıtım olmuş paylaşım için teşekkürler..

    • CeReN

      8 Nisan 2021 at 16:40

      biz tşk ederiz ki : )

  3. bebetooo

    8 Nisan 2021 at 21:11

    Meraba. tanıtımlariniz cok gusel olmuş elinize; emeğinize sağlik.

    • CeReN

      9 Nisan 2021 at 11:24

      cok tşk ederiz.

  4. SonKraLL34

    8 Nisan 2021 at 21:11

    basarıların devamını dılerım..

    • CeReN

      9 Nisan 2021 at 11:24

      cok merci efenim.

  5. bliss

    8 Nisan 2021 at 21:12

    Emeğinize sağlık arkadaşlar..

    • CeReN

      9 Nisan 2021 at 11:23

      cok tşk ederiz guzelim.

  6. DerinMevzu

    9 Nisan 2021 at 12:57

    Tüm departmanlara başarılar diler paylaşım için ayrıca teşekkür ederim. Yine çok güzel bir yazı olmuş.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha fazla Yazı

  • Yazı

    Mobil Chat Siteleri

    ← yazdı

    Mobil chat siteleri chat odaları siteleri  Yapmanız gereken kayıt olmanız evet şimdi bize katıl bir kullanıcı adın...

  • Yazı

    Turk Chat Dunyasi

    ← yazdı

    Chat Nedir? Nasil Kullanilir? Chat kelimesi bizim kullanimimiza gore sohbet anlamini tasimaktadir. Gelisen teknoloji caginda hic...

  • Yazı

    Turk Chat Ailesi Olmak

    ← yazdı

    Turk Chat Sohbet Odalari En Buyuk ZenginLik Birlik Olan Bir Ailedir ~ Toplumlar icinde en kucuk...

  • Yazı

    Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

    ← yazdı

    Turk Chat IRC: Internet Relay Chat, kelimelerinin bas harflerinin kisa yazilisidir. 1988 yilinda, ‘Jarkko Oikarinen’ tarafindan...

  • Yazı

    2021 Yilindan Beklentilerimiz Nelerdir?

    ← yazdı

    Tr Chat ve Tr Sohbet Ailesi Tr Chat ailesinin bana vermis oldugu soru sorma yetkisine gore...

Son Yazılar

Yazı

Mobil Chat Siteleri

← yazdı15 Haziran 2021
mobil-turk-chat

Yazı

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

← yazdı8 Nisan 2021

Yazı

Turk Chat Dunyasi

← yazdı31 Mart 2021

Yazı

Turk Chat Ailesi Olmak

← yazdı16 Mart 2021

Yazı

Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

← yazdı15 Mart 2021
Yukarı