Bizimle iletişime geç
Güncel Sohbet Bloğu

Güncel Sohbet Bloğu

Kapı önü sohbetlerinin yerini chat siteleri aldı!

Kapı önü sohbetlerinin yerini chat siteleri aldı!

Yazı

Kapı önü sohbetlerinin yerini chat siteleri aldı!

Boş zaman çoğaldı, sohbet edebilmenin önü açıldı! Bulunduğumuz çağın getirdiği imkanlar hayatı iyiden iyiye kolaylaştırdı, eskiden saatler süren bulaşık, çamaşır gibi uğraşlar hem ev hanımları, hem bekar erkekler hemde öğrenciler için zaman çalan bir uğraş olmaktan çıktı. Elbette bunlarla sınırla da değil, yemek yemek için dışarıya çıkmak yerine sipariş verip eve gelmesini beklemek, bir bilgiyi araştırmak için kütüphaneye gitmek ya da kitapların içine gömülmek gibi bir derdinde kalmadığını söylemek mümkün. Teknoloji hayatı bu kadar kolay hale getirip, zamanı fazlası ile tüketen uğraşlarda ortadan kalkınca insanlara fazlası ile boş zaman kaldı.

Bu kalan zamanı da bir şekilde doldurmak gerekiyor, aksi taktirde hiç bir şey yapmadan, boş boş oturunca tabiri caizse sıkıntıdan patlayabiliriz! Neyse ki, bu kadar boş zaman yaratan teknoloji, onu doldurmanın fırsatlarını da sunuyor. Teknolojiyi kullanarak film izleyebilir, haber okuyabilir, oyun oynayabilirsiniz ama sohbet etmek gibi sizi sosyalleştiremezler, yeni insanlar tanımanıza fırsat veremezler.

SOHBET ETMEK ARTIK DAHA KOLAY

Geçmiş yıllara göre çok daha kullanışlı bir hal alan sohbet odaları, tüm platformlar ve cihazlardan da kullanılabilir hale gelince tadından yenmez bir hal aldı. Chat yapmak eskiden sadece mIRC ve script adı verilen programlar ile mümkünken, zamanla web tabanlı bir hale geldi ve ardından da mobil teknolojiye ayak uydurarak hem uygulama hem de mobil cihazda tarayıcı tabanlı çalışabilme özelliğine büründü. Durum bu olunca da internette sohbet etmek çok daha kolay bir hal aldı.

BOŞ ZAMANI DEĞERLENDİRMEK İÇİN BİREBİR!

Çevrimiçi olarak sohbet edebilmenizi sağlayan sohbet siteleri içerisinde ülkenin hatta Dünya’nın farklı noktalarında ki insanlarla konuşabilir, farklı insanlar tanıyabilir, hele bir de karşınızda ki kişinin sohbeti tatlıysa, akıcı ise zamanın nasıl geçtiğini hiç anlayamayabilirsiniz! Sohbet odaları içerisinde insanlar zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorlar, kendilerini sohbet etmeye kaptırınca bir de bakıyorlar ki akşam olmuş, veya gececi kitlelerdenlerse de sabah oluvermiş!

Eskiden de böyle değil miydi? Kapı ağzı sohbetleri, komşu ziyaretlerinde sohbet koyu olunca bir de bakardınız ki saatler geçmiş, işte günümüz de bu kapı sohbetleri, komşu ziyaretleri eskisi gibi olmasa da, o özlenen muhabbetler, o özlenen sıcak, samimi ve koyu sohbetler için hala bir şansınız var. Tek yapmanız gereken gireceğiniz sohbet odasını belirlemek, sohbete başlamak ve çetleşmeye başlamak..

Yorum yapmak için tıkla

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha fazla Yazı

  • Yazı

    Mobil Chat Siteleri

    ← yazdı

    Mobil chat siteleri chat odaları siteleri  Yapmanız gereken kayıt olmanız evet şimdi bize katıl bir kullanıcı adın...

  • mobil-turk-chat mobil-turk-chat

    Yazı

    Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

    ← yazdı

    Turk Chat Departman Gorevleri IRCd alaninda bulunan sunucumuzdaki gorev dagilimlari ve isleyisleri. www.Turksohbet.net , www.Chat.gen.tr Departman...

  • Yazı

    Turk Chat Dunyasi

    ← yazdı

    Chat Nedir? Nasil Kullanilir? Chat kelimesi bizim kullanimimiza gore sohbet anlamini tasimaktadir. Gelisen teknoloji caginda hic...

  • Yazı

    Turk Chat Ailesi Olmak

    ← yazdı

    Turk Chat Sohbet Odalari En Buyuk ZenginLik Birlik Olan Bir Ailedir ~ Toplumlar icinde en kucuk...

  • Yazı

    Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

    ← yazdı

    Turk Chat IRC: Internet Relay Chat, kelimelerinin bas harflerinin kisa yazilisidir. 1988 yilinda, ‘Jarkko Oikarinen’ tarafindan...

Son Yazılar

Yazı

Mobil Chat Siteleri

← yazdı15 Haziran 2021
mobil-turk-chat

Yazı

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

← yazdı8 Nisan 2021

Yazı

Turk Chat Dunyasi

← yazdı31 Mart 2021

Yazı

Turk Chat Ailesi Olmak

← yazdı16 Mart 2021

Yazı

Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

← yazdı15 Mart 2021
Yukarı