Bizimle iletişime geç
Güncel Sohbet Bloğu

Güncel Sohbet Bloğu

İnternette kızlarla sohbet ederken bunlara dikkat edin

İnternette kızlarla sohbet ederken bunlara dikkat edin

Yazı

İnternette kızlarla sohbet ederken bunlara dikkat edin

Sohbet etmeye, bilhassa da kızlarla konuşmaya hevesli bireylerin karşı cinsleri ile tanışabilmek ve bir şekilde muhabbet edebilmek için ilk tercihleri genel olarak sohbet, arkadaşlık siteleri veya flörtleşme maksatlı oluşturulan mobil uygulamalar oluyor.

Tabi ki bunun en temel nedeni burada ulaşılabilecek karşı cins sayısının çok daha fazla olması. Kimi erkek ruh, kimisi de dış güzelliği bakar. Her ikisine ait güzelliğe sahip birilerini bulabilmek içinde sanal dünya eşsiz bir ortam demek yalan olmayacaktır. Sokak sokak gezerek insan aramak yerine, internet sitelerinde profil bazlı arama gibi seçenekler, kıstaslarımız doğrultusunda eşleşme yapılması sağlanabiliyor. Bu durumda haliyle internet aşklarını, sanal birliktelikleri daha cazip kılıyor. Kimisi için klavye veya telefon başında sürecek bir flört bile yeterken, kimisi ise bunu gerçek hayata taşıyarak bir adım ileri götürmek ister.

Her şey iyi, güzel.. Aradığımız kişiyi bulabilmek için bir ortama katıldık, hatta adapte de olduk, şimdi ne yapmak gerekiyor? İşte aradığınız kadınla başlattığınız sohbetin devam edip etmeyeceği de bu andan sonra belli oluyor zira üslubunuz, seçtiğiniz kelimeler, nasıl yaklaştığınız karşı tarafın sizi itici veya çekici bulmasını doğrudan etkileyecek en temel unsurdur.

KIZLARLA SOHBET EDERKEN BUNLARI YAPMAYIN

Sohbeti ve sonuca gitmeyi aceleye getirmeyin, fazla hızlı olmanız mesajlaştığınız kişiyi rahatsız edebilir. Merhaba, nasılsın ile başlayan sohbetiniz de birbirinizi tanımaya çalışın, hemen ona ulaşabileceğiniz telefon, adres vb. gibi bilgiler istemekten kaçının. Çapkınlığınızı değil, samimiyetinizi konuşturun ve sohbet ettiğiniz insana güven aşılamaya çalışın ve tabi ki bunu laf olsun diye değil, köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyelim felsefesi ile değil, gerçekten ve içten olarak yapın. Olmadığınız biri gibi davranmak ilerleyen süreçte gerçek yüzünüzün ortaya çıkması ile karşı tarafın sizden uzaklaşmasına neden olabilir. O nedenle bizim burada ki önerimiz olmadığınız kişi olmaya çalışmak değil, içinizde bu özellikler var ise bunları dışarı çıkarmanıza yöneliktir. Her kadın esprili erkeklerden hoşlanır, ara ara edebe aykırı olmayan şakalar yaparak sohbeti konuştuğunuz kişi için daha cazip ve keyifli halede getirebilirsiniz.

Konuştuğunuz yer internet mecrası olduğu için bir süreden sonra çıkmanız gerekebilir, ve bu noktada yukarı da değindiğimiz gibi telefon isteme gibi girişimlerde bulunmayın. Arkadaşlığın, yaptığımız sohbet oldukça keyifliydi, tekrar konuşmak isterim diyerek yine burada buluşalım diyebilirsiniz. Bırakın karşı taraf size güvendiğini hissettiğinde, bu arkadaşlığı başka ortamdan da sürdürmek istediğine inandığında telefonunu kendisi versin.

Eğer internet ortamında arkadaş aramakta yeniyseniz, bir ihtimal girdiğiniz sitenin neresi olduğunu bilmiyor olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda girdiğiniz sohbet sitesini sık kullanılanlara kaydedebilir veya program vasıtası ile daha kolay bağlanmak için ilgili platformun mirc adı verilen programını bilgisayarınıza indirerek yeni sohbet arkadaşınızı bulduğunuz o platforma rahatlıkla giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

Devamını Oku
Bu Haberleride Beğenebilirsiniz
2 Yorum yapıldı

2 Comments

  1. blackthorn

    2 Aralık 2019 at 10:12

    hım güzel bir yazı olmuş hazırlayanların ellerine saglık sohbet ederken dikkat edilmesi gereken en güzel şey sevgi saygı cercevesınde sohbet edebilmek 🙂

  2. Virüs

    10 Aralık 2019 at 18:19

    Bu konuya sunu eklemek istiyorum hemen herkese sosyal hesaplarımızı paylasmayalım dolandırıcı olabilir…

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha fazla Yazı

  • Yazı

    Mobil Chat Siteleri

    ← yazdı

    Mobil chat siteleri chat odaları siteleri  Yapmanız gereken kayıt olmanız evet şimdi bize katıl bir kullanıcı adın...

  • mobil-turk-chat mobil-turk-chat

    Yazı

    Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

    ← yazdı

    Turk Chat Departman Gorevleri IRCd alaninda bulunan sunucumuzdaki gorev dagilimlari ve isleyisleri. www.Turksohbet.net , www.Chat.gen.tr Departman...

  • Yazı

    Turk Chat Dunyasi

    ← yazdı

    Chat Nedir? Nasil Kullanilir? Chat kelimesi bizim kullanimimiza gore sohbet anlamini tasimaktadir. Gelisen teknoloji caginda hic...

  • Yazı

    Turk Chat Ailesi Olmak

    ← yazdı

    Turk Chat Sohbet Odalari En Buyuk ZenginLik Birlik Olan Bir Ailedir ~ Toplumlar icinde en kucuk...

  • Yazı

    Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

    ← yazdı

    Turk Chat IRC: Internet Relay Chat, kelimelerinin bas harflerinin kisa yazilisidir. 1988 yilinda, ‘Jarkko Oikarinen’ tarafindan...

Son Yazılar

Yazı

Mobil Chat Siteleri

← yazdı15 Haziran 2021
mobil-turk-chat

Yazı

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

← yazdı8 Nisan 2021

Yazı

Turk Chat Dunyasi

← yazdı31 Mart 2021

Yazı

Turk Chat Ailesi Olmak

← yazdı16 Mart 2021

Yazı

Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

← yazdı15 Mart 2021
Yukarı