Bizimle iletişime geç
Güncel Sohbet Bloğu

Güncel Sohbet Bloğu

Sohbet Sitelerinin Sirlari

Yazı

Sohbet Sitelerinin Sirlari

Sohbet Sitelerinin Sirlari

Sohbet siteleri, insanların birbirlerini tanımak, kaynaşmak ve eğlenceli vakit geçirmek için girdikleri yerlerdir. Sağlıklı iletişim; alıcı ve kaynak arasındaki sağlam bir kanal aracılığı ile istenilen dönütün alınmasıdır. Bazen günlük yaşantımızda bulamadığımız bu sağlıklı iletişimi sanal bir platformda bulabiliriz. Bu yüzden denemekte fayda var arkadaşlar. Yapmanız gereken tek şey, kendinize güvenmektir.

Kendimize güvenmekle birlikte karşımızdaki insana güvenirsek sohbet sitelerinde çok mutlu olabiliriz. Çünkü kendisini yalnız hisseden bireylerle oluşan bu platform, bu yalnızlığın paylaşılmasıyla daha mutlu bireyler olacaklardır. Mutlu insanlar karşındakini de mutlu edecektir. Böylece mutlu bireyler hayatındaki en şeye pozitif gözle bakacak ve sorunlarıyla baş edebilecekler. Belki empati becerisi gelişecek çevresindeki insanları daha iyi anlayabileceklerdir.

SOHBET ODASININ SIRLARI NELERDİR?

Eğer ki sohbet odasına ilk kez girdiniz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız bu yazıyı okumalısınız. Sohbet odasının başlıca sırrı güvendir. Güven zamanla kazanılan bir şeydir ve paylaşım arttıkça bağlılık olacaktır. Öncelikle insanlara güvenin ve onları olduğu gibi kabul edin. Böylelikle hem bizim önnyargılarımız kırılacak hem de karşımızdaki insan kendisini anladığımızı düşünecektir. Böylelikle ilk paylaşımınız bu şekilde olacaktır.

Diğer bir sır, paylaşımdır. Bazen bir radyo şarkısı isteğinde bulunabilir, kendinizi belli edebilirsiniz. Diğer insanlar da sizin sevdiğiniz şarkıları dinler ve böylelikle sizi daha iyi tanımış olabilecektir. Sohbet sitelerinde paylaşım olarak, aynı şeylerle de ilgileniyor olabilirsiniz. Oyun kanallarında kelime, oyun gibi imkanlar vardır. Buralarda hem yarışıp hem eğlenirken hem de aynı şeyleri seven bireylerle vakit geçirebilirsiniz. Bu da sizi daha güvende hissettirecektir.

Başka bir sır, kendinizi geliştirebilirsiniz. Radyo odasında yayıncı olabilir, kelime bulmaca gibi oyun odalarında kendinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca sohbet kanallarında operatör olabilir, gerekli operatör komutlarını öğrenebilirsiniz. İnsanlara kuralları öğretebilir, gerekli düzeni ve sohbet akışını sağlayabilirsiniz. Bu da sizin lider yönetici olmanızı arttıracak ve öz güven sahibi bireyler olmanızı sağlayacaktır.

En önemli sır, belki de arayışların çoğu sebebi sizi anlayan partnerler bulmanızdır. Hem kendinizi açıp hem de karşınızdaki dinleyip ortak bir sevgide bulunabilirsiniz. Böylelikle sohbet sunucusuna daha çok gitmeye hevesiniz olur ve orada geçen zaman daha da güzelleşecektir. Çünkü oradan kim olduğunuzun önemi yok. Sizi siz gibi kabul edecek kullanıcılar vardır. Kısacası aradığınız mutluluğu burada bulabilirsiniz, çünkü çok örneği vardır. Birçok kişi böyle platformda tanışıp evlenmişlerdir.

SOHBET ODALARINDA NASIL YÖNETİCİ OLABİLİRİM?

Öncelikle sohbet odalarına giriş yapanların çoğu yönetici olmak ister. Gerek bulunduğu kanalların operatörü gerek superoperatörü veya founder değimiz kanal sahibi olmak için nickinizi kaydetmelisiniz. Nickinizi kaydettikten sonra insanlarla iletişim kurmanız gerekmektedir. Bir süre online dediğimiz sunucuda vakit geçirmeniz gerekli. Sunucunun genel kurallarına uyup insanlarla güzel iletişim kurabilirseniz bulunduğunuz sohbet kanalında yönetici olabilirsiniz.

Bunlarla birlikte diğer kullanıcılara karşı güleryüzlü olmanız gerekmektedir. Nazik ve kibar davranmalı, gelen diğer user dediğimiz kullanıcıları sunucuyu sevdirmelisiniz. Onların sorunlarına çözümler bulmanı, onların da kurallara uymasını sağlamalısınız. Bununla birlikte bunları yaptığınız taktirde zaten fark edilmiş olacaksınız ve sizi yönetici yapacaklardır. Yönetici olduğunuzda da yönetici kurallarına uymanız gerekmektedir. Bunların da kurallarını başka yazımızda paylaşacağız. Kolay gelsin herkese.

1 Yorum

1 Yorum

  1. Turabi

    25 Şubat 2020 at 04:37

    Sohbet chat adına Çok faydalı bir yazı olmuş. Mişke

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha fazla Yazı

  • Yazı

    Mobil Chat Siteleri

    ← yazdı

    Mobil chat siteleri chat odaları siteleri  Yapmanız gereken kayıt olmanız evet şimdi bize katıl bir kullanıcı adın...

  • mobil-turk-chat mobil-turk-chat

    Yazı

    Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

    ← yazdı

    Turk Chat Departman Gorevleri IRCd alaninda bulunan sunucumuzdaki gorev dagilimlari ve isleyisleri. www.Turksohbet.net , www.Chat.gen.tr Departman...

  • Yazı

    Turk Chat Dunyasi

    ← yazdı

    Chat Nedir? Nasil Kullanilir? Chat kelimesi bizim kullanimimiza gore sohbet anlamini tasimaktadir. Gelisen teknoloji caginda hic...

  • Yazı

    Turk Chat Ailesi Olmak

    ← yazdı

    Turk Chat Sohbet Odalari En Buyuk ZenginLik Birlik Olan Bir Ailedir ~ Toplumlar icinde en kucuk...

  • Yazı

    Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

    ← yazdı

    Turk Chat IRC: Internet Relay Chat, kelimelerinin bas harflerinin kisa yazilisidir. 1988 yilinda, ‘Jarkko Oikarinen’ tarafindan...

Son Yazılar

Yazı

Mobil Chat Siteleri

← yazdı15 Haziran 2021
mobil-turk-chat

Yazı

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

← yazdı8 Nisan 2021

Yazı

Turk Chat Dunyasi

← yazdı31 Mart 2021

Yazı

Turk Chat Ailesi Olmak

← yazdı16 Mart 2021

Yazı

Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

← yazdı15 Mart 2021
Yukarı