Bizimle iletişime geç
Güncel Sohbet Bloğu

Güncel Sohbet Bloğu

Muhabbet etmek çekingen bireylerde terapi etkisi yaratıyor!

Muhabbet etmek çekingen bireylerde terapi etkisi yaratıyor!

Yazı

Muhabbet etmek çekingen bireylerde terapi etkisi yaratıyor!

Duyguları açıklamak bazen sanıldığı kadar kolay olmayabiliyor. Bazen birinden hoşlanır, tutulur ve onsuz yaşamayacağınızı hissedersiniz. Fakat bunu hoşlandığınız kişiye açıklayamaz ve söylemezsiniz. Utanırsınız. Bu utangaçlığınızı yenemez ve normal hayatınıza devam edersiniz. Bu durumu yaşayan insan sayısı azımsanmayacak kadar çoktur ve bunların önemli bir bölümü, sırf utangaçlığından dolayı sevdiklerinin bir güvercin gibi ellerinden uçup gitmesini seyretmek zorunda kalır.

Okulda, işyerinde ya da sokakta sürekli karşılaştığınız, aşık olduğunuz birisine duygularınızı açıklamak, sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Utangaçlık, bazen aşktan daha ağır basan bir duygu olabiliyor ve bunu yenemiyoruz. Neyse ki, teknoloji bu konuda imdadımıza yetişmiş durumda.

Yüz yüze yapılamayan konuşmaları, yazılı olarak nispeten daha rahat yapabiliyoruz. Karşımızdaki kişinin yüzünü görmemek, bize az da olsa cesaret veriyor. Sohbet ve chat siteleri, yazarak kendimizi ifade edebilmenin en uygun alanlarıdır. Buradaki insan etkileşimi çok fazladır ve farklı konulardan bahsedebileceğimiz kişileri rahatlıkla bulabiliriz. Bu imkan, bize bir anlamda pratik yapma fırsatı da verir. Tanımadığımız ve yüzünü görmediğimiz birisine, düşüncelerimizi korkmadan, utanmadan, olduğu gibi söyleyebilir. Burada daha özgürüz.

İnsanların birbirleriyle iletişim kurabileceği farklı siteler bulunmaktadır. Buralarda zaman geçirilmesi, gerçek hayata da zamanla etki edebiliyor. Klavye ile her düşüncemizi özgürce açıklama kolaylığı, gerçek yaşamdaki utangaçlığın tamamını olmasa dahi bir kısmını alıyor. Çünkü sanal ortamda yapılan sohbet sonucunda, söylediklerimiz karşında karşıdaki kişilerin tepkilerini görüyor ve anlıyoruz. Gerçek dünyada da bunun böyle olacağını bildiğimizden eskiye göre çok daha rahat ve kendinden emin bir kişiliğe bürünüyoruz.

Sohbet siteleri tarafından yapılan bu etkiden yararlanmak istiyorsanız, size hitap eden, düşünce yapınıza uygun bir sohbet sitesi bularak, burada zaman geçirmeye başlayın. Kendinizdeki değişimi çok kısa bir süre sonra fark edeceksiniz.

Yorum yapmak için tıkla

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha fazla Yazı

  • Yazı

    Mobil Chat Siteleri

    ← yazdı

    Mobil chat siteleri chat odaları siteleri  Yapmanız gereken kayıt olmanız evet şimdi bize katıl bir kullanıcı adın...

  • mobil-turk-chat mobil-turk-chat

    Yazı

    Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

    ← yazdı

    Turk Chat Departman Gorevleri IRCd alaninda bulunan sunucumuzdaki gorev dagilimlari ve isleyisleri. www.Turksohbet.net , www.Chat.gen.tr Departman...

  • Yazı

    Turk Chat Dunyasi

    ← yazdı

    Chat Nedir? Nasil Kullanilir? Chat kelimesi bizim kullanimimiza gore sohbet anlamini tasimaktadir. Gelisen teknoloji caginda hic...

  • Yazı

    Turk Chat Ailesi Olmak

    ← yazdı

    Turk Chat Sohbet Odalari En Buyuk ZenginLik Birlik Olan Bir Ailedir ~ Toplumlar icinde en kucuk...

  • Yazı

    Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

    ← yazdı

    Turk Chat IRC: Internet Relay Chat, kelimelerinin bas harflerinin kisa yazilisidir. 1988 yilinda, ‘Jarkko Oikarinen’ tarafindan...

Son Yazılar

Yazı

Mobil Chat Siteleri

← yazdı15 Haziran 2021
mobil-turk-chat

Yazı

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

← yazdı8 Nisan 2021

Yazı

Turk Chat Dunyasi

← yazdı31 Mart 2021

Yazı

Turk Chat Ailesi Olmak

← yazdı16 Mart 2021

Yazı

Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

← yazdı15 Mart 2021
Yukarı