Bizimle iletişime geç
Güncel Sohbet Bloğu

Güncel Sohbet Bloğu

En iyi DSLR kamera seçenekleri

En iyi DSLR kamera seçenekleri

Yazı

En iyi DSLR kamera seçenekleri

Hobi olarak fotoğrafçılığa başlayanlar, bu tutkuyu ileri taşıdıkça ellerindeki DSLR kameralar da yetersiz gelmeye başlıyor. İster yeni başlayın, isterseniz de profesyonel olun fakat bir DSLR kameranın sunduğu üç kesin şey var; manuel kontroller, harika fotoğraf kalitesi ve değiştirilebilir lensler. Bu yazıda da piyasada bulunan en iyi DSLR kameralardan bahsedeceğiz.

1. Canon EOS 5D Mark IV

Bugüne kadar çıkmış en iyi DSLR kameralardan birisi olan Canon EOS 5D Mark IV, yaklaşık 20 bin TL’ye satılıyor. Full-frame olan ve bu sebeple görüntüde kırpmalara sebep olmayan 30.4MP lensli bu muhteşem kamera, 3.2 inçlik bir dokunmarik ekrana ve 4K video çekebilme özelliğine sahip.

Büyüleyici bir fotoğraf-video kalitesi sunan Canon EOS 5D Mark IV, otomatik odaklanmada da muazzam sonuçlar verirken, daha çok artık işinzde uzmanlaşmış fotoğrafçılara hitap ediyor.

2. Nikon D810

Başlangıç kitini 10 bin TL civarı satın alabileceğiniz, full-frame özellikli Nikon D810, 36.3MP bir lensle gelirken, bu derece başarılı bir kameraya göre uygun fiyatta satılıyor. Tek eksiği 4K video çekememek olan D810, 3.2 inçlik bir LCD ekrana da sahipken, belki 5D kadar iyi değil ama kesinlikle profesyonellere göre bir ürün.

3. Canon EOS 5DS

Yine body kitini 10 bin TL’ye satın alabileceğiniz ve uzman seviye fotoğrafçılara hitap eden full-frame Canon EOS 5DS, 50.6MP bir lense sahip. 1080p video çekebilen ve kalitesine göre fiyatı da çok pahalı olmayan Canon EOS 5DS, piyasada bulunan tam çözünürlüklü kameralar arasında en başarılı örneklerden.

Eğer Wi-Fi ya da Ultra HD video çekebilme özelliği olmaması sizin için önemsizse, kesinlikle tavsiye ederiz.

4. Nikon D500

Hem gerçekten profesyonel, hem de üstteki modellere göre daha uygun bir fiyatlı kamera arıyorsanız Nikon D500 size göre. 7500-8000 TL arası fiyatlarla satılan ürün APS-C CMOS sensörle gelirken, 20.9MP bir lense sahip. 4K video da çekebilen ve kaliteli bir metal gövdesi olan ürün, aynı zamanda yüksek ISO performansına da sahip.

5. Canon EOS 7D Mark II

7500-8000 TL aralığında satılan Canon EOS 7D Mark II, 20.2MP kamerayla gelirken, gövde olarak çok kaliteli ve hybrid otomatik odaklanma özelliğine sahip. APS-C sensörlü bir kamera için biraz pahalı olsa da, yine de profesyonel kullanıcılar için çözüm oluşturabilir.

Devamını Oku
Bu Haberleride Beğenebilirsiniz
2 Yorum yapıldı

2 Comments

  1. helloween

    25 Mart 2020 at 15:52

    dijital kamera olarak canon ve nikon dünya üzerinde çok kaliteli ve en kullanışlı iki markadır herkese bu iki markadan tavsiyede bulunurum Emeğinize sağlık bilgiler ve paylaşımlar için başarılarılarınızn devamını diliyorum Saygılar Sevgiler.

    • CeReN

      25 Mart 2020 at 15:59

      tşkler.

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha fazla Yazı

  • Yazı

    Mobil Chat Siteleri

    ← yazdı

    Mobil chat siteleri chat odaları siteleri  Yapmanız gereken kayıt olmanız evet şimdi bize katıl bir kullanıcı adın...

  • mobil-turk-chat mobil-turk-chat

    Yazı

    Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

    ← yazdı

    Turk Chat Departman Gorevleri IRCd alaninda bulunan sunucumuzdaki gorev dagilimlari ve isleyisleri. www.Turksohbet.net , www.Chat.gen.tr Departman...

  • Yazı

    Turk Chat Dunyasi

    ← yazdı

    Chat Nedir? Nasil Kullanilir? Chat kelimesi bizim kullanimimiza gore sohbet anlamini tasimaktadir. Gelisen teknoloji caginda hic...

  • Yazı

    Turk Chat Ailesi Olmak

    ← yazdı

    Turk Chat Sohbet Odalari En Buyuk ZenginLik Birlik Olan Bir Ailedir ~ Toplumlar icinde en kucuk...

  • Yazı

    Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

    ← yazdı

    Turk Chat IRC: Internet Relay Chat, kelimelerinin bas harflerinin kisa yazilisidir. 1988 yilinda, ‘Jarkko Oikarinen’ tarafindan...

Son Yazılar

Yazı

Mobil Chat Siteleri

← yazdı15 Haziran 2021
mobil-turk-chat

Yazı

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

← yazdı8 Nisan 2021

Yazı

Turk Chat Dunyasi

← yazdı31 Mart 2021

Yazı

Turk Chat Ailesi Olmak

← yazdı16 Mart 2021

Yazı

Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

← yazdı15 Mart 2021
Yukarı