Bizimle iletişime geç
Güncel Sohbet Bloğu

Güncel Sohbet Bloğu

Chat.gen.tr mobil chat

Yazı

Mobil Chat

Mobil Chat

mobil chat yerleri

mobil chat yerleri

Simdi bugunluk burda baslamis oldugum ilk yazima oncelikle Chat kelimesi ile baslamak istiyorum. Cunku sohbet sunucumuz icin kullanmis oldugumuz domain icindede bu kelime gecmektedir. Chat nedir ne anlama gelir nasil aciklayabilirim sorularini oncelikle sanirim kendime sormaliyim. Bana göre chat kelimesinin anlami karsilikli yazismadan gecmektedir. Karsilikli yazisma derken eskilere donecek olursam mektuplasma zamaninda karsilikli kisilerin birbirlerine mektup gonderip bir takım cvplari vermeside aslında bir cesit chat anlamindadir. Lakin o zamanlarda cvplarin gelmesi baya uzun zaman almaktaydi.

Sonra telefonlar cikti ev telefonlari peki karsilikli telefonda konusmalarda bir cesit chat durumu olusturmus olabilir mi ? Bence olabilir cunku nasilsin iyimisin ooo ne olmus biliyomusun su bu derken dedikodu olay sorun dert mutluluk al sana karsilikli alis veris ve chatli bir ortam.Lakin chat karsilikli iki kisinin yaptigi konusma seklimiydi yoksa bir cok kisinin ne bilim 50 veya 100 kisinin ayni ortamda olup karsilikli yazisma sekline daha uygun olabilir miydi? Yavas yavas sanki anlatmak istedigim anlam sekli ortaya cıkmaya basladi gibi. Coklu sohbet ortamina yazili sesli goruntulu dahi olsa ayni ortamda bulunma sekline Chat diyoruz ve bu genellikle sohbet sunuculari ve chat sunuculari icinde olmaktadir.

Chat ortami neresidir peki bizler nerde chat yapabiliriz hangi teknolojik unsurlar bizim chat ortaminda olmamizi saglar sorulari aklimizda canlanir gibi sanki. Chat odalari icin onceleri kullanmis oldugumuz web uygulamalari ile bilgisayarlara indirmis oldugumuz mirc yada script programlari yeterli olmaktaydi. Cunku o zamanlarda eve giren internet henuz cep telefonlarina girmemistir. Bizler toplu olarak birlikte evlerimizden chat ortamlarina girmekteydik. Hatta nasilsin diye birbirimize sordugumuzda chatt chutt diye espriler yapardik.

Saniyorum ki bu espri artik mobil yani cep telefonlarindan yapilmakda. Ve biz simdi asıl konumuza geliyoruz.
Mobil Chat cep telefonlari ilen yapilan sohbet ortamina verilen isim olmaktadir. Yukarida aciklamaya calistigim hersey artik cep telefonlari uzerinden heran heryerde biz nerde olursak olalim chat.gen.tr chat sohbet sunucumuz yanimizda olmaktadir.

mobil kadın sohbet sitesi

mobil kadın sohbet sitesi

Dünya geneli evimize kapandigimiz bu gunlerde ulke olarak bizler misafirligi misafirlige gitmeyi cok severiz. Lakin bu siralar evlerimizden cıkamıyoruz ve misafirde davet edemiyoruz. Ama chat sohbet sunucumuz mobil chat girislerimiz bizler icin her zaman acık bir sekilde bizleri beklemektedir. Madem bizler bir yerlere cıkamıyoruz ayni ortam icinde toplanip guzel hos seviyeli vakitler gecirebilir bir cok kisi ile tanisabilir gerek global kanallarda gerekse özel olarak ikili sohbetlerde bulunabiliriz.

Siz degerli dostlarimiz bizim icin cok onemlisiniz birlikte saglikli bir ortam icinde mobil chat ve mobil sohbet odalarimizda bekliyoruz.

Devamını Oku
Bu Haberleride Beğenebilirsiniz
8 Yorum yapıldı

8 Comments

  1. helloween

    24 Mart 2020 at 13:07

    güzel bir çalışma emeğinize yüreğinize sağlık başarılarınızın devamını edilerim.

    • CeReN

      24 Mart 2020 at 13:18

      cok tşk ederim.

      • helloween

        24 Mart 2020 at 15:48

        rica ederim CeReN

        • CeReN

          24 Mart 2020 at 15:49

          : )

  2. SeRHaT

    24 Mart 2020 at 13:21

    Öncelikle Yaptığın Paylasımdan Dolayı Teşekkür Ederiz.Emeğine Sağlık Zahmetlerinin KarSılığı Olmasada.Hepinizi Seviyeli Ortamımızda Görmekden Mutlu Oluruz Gelen Arkadaslar Şimdiden Hoş Geldi Aramıza ve Birlikteliğimizin Daim Olmasını Dilerim Bu Aile Gibi Olan Chat Ortamımızda.

    • CeReN

      24 Mart 2020 at 15:50

      herkesi bekliyoruz ki

  3. JiRaiYa

    24 Mart 2020 at 14:56

    Emeğine Sağlık Ceren Calışmalarında Kolay Gelsin Başarılı Yazılarının Devamını Dilerim Keyif Alarak Okuyorum..

    • CeReN

      24 Mart 2020 at 15:49

      cok tşkler : )

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha fazla Yazı

  • Yazı

    Mobil Chat Siteleri

    ← yazdı

    Mobil chat siteleri chat odaları siteleri  Yapmanız gereken kayıt olmanız evet şimdi bize katıl bir kullanıcı adın...

  • mobil-turk-chat mobil-turk-chat

    Yazı

    Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

    ← yazdı

    Turk Chat Departman Gorevleri IRCd alaninda bulunan sunucumuzdaki gorev dagilimlari ve isleyisleri. www.Turksohbet.net , www.Chat.gen.tr Departman...

  • Yazı

    Turk Chat Dunyasi

    ← yazdı

    Chat Nedir? Nasil Kullanilir? Chat kelimesi bizim kullanimimiza gore sohbet anlamini tasimaktadir. Gelisen teknoloji caginda hic...

  • Yazı

    Turk Chat Ailesi Olmak

    ← yazdı

    Turk Chat Sohbet Odalari En Buyuk ZenginLik Birlik Olan Bir Ailedir ~ Toplumlar icinde en kucuk...

  • Yazı

    Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

    ← yazdı

    Turk Chat IRC: Internet Relay Chat, kelimelerinin bas harflerinin kisa yazilisidir. 1988 yilinda, ‘Jarkko Oikarinen’ tarafindan...

Son Yazılar

Yazı

Mobil Chat Siteleri

← yazdı15 Haziran 2021
mobil-turk-chat

Yazı

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

← yazdı8 Nisan 2021

Yazı

Turk Chat Dunyasi

← yazdı31 Mart 2021

Yazı

Turk Chat Ailesi Olmak

← yazdı16 Mart 2021

Yazı

Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

← yazdı15 Mart 2021
Yukarı