Kategoriler: Yazı

Mobil İstanbul Sohbet Odaları

Mobil İstanbul Sohbet Odaları

İstanbul mega kent başka sözle başlamak mümkün değil, İstanbul’u anlatacaksak.İstanbul şehri kendine tarihte büyük yer edinmiş. Tarihin en eski kalesi sizde orada yaşıyor ikamet ediyorsanız, İstanbul sohbet odalarımızda bulunmalısınız. İstanbul’u sohbet odalarında birleştirmek adına Chat.gen.tr de sizleri bekliyoruz.                                          

Mobil sohbet odaları sizinde beğeninize hizmet edecek şekilde dizayn edilmiştir. Kolay kullanımı rahat sohbet ortamı, samimi dostluklar sizinde uzağınızda değil. Size düşen oradaki ortama girmek, orada yer edinmek. İstanbul iki kıtayı birleştiren şehir Asya ve Avrupa kıtalarını birleştirir.                                     

  Dünyanın en eski şehridir İstanbul öyle eski bi medeniyet barındırıyor tarihinde. ‘Yeditepe İstanbul’, Samatya ve Haseki Külliyesi, Sarayburnu, Topkapı Sarayı, Nurosmaniye Camii ve Cağaloğlu, Ayasofya Çemberlitaş, Beyazıt ve Süleymaniye Camileri, Fatih ve zeyrek Kilise Camileri, Fener ve Rum Liseleri, Edirnekapı ve Tekfur Sarayı Yeditepe yi ifade eder.                                                               

  İstanbul mobil sohbet odaları tek bi adreste toplanıyor orda sosyalleşiyor. En kalabalık şehridir İstanbul bu kalabalık arasında kendini yalnız hissettiğinde tek adres sizin her daim yanı başınızda.

Marmara bölgesinin nadide, tarihi şehri sohbet odalarında bölgenizin insanları ile sohbetin en güzel halini yaşayabilirsiniz.             

Türkiye’nin en kalabalık şehrinin Marmara ve  Karadeniz’e kıyısı bulunur. Coğrafi açıdan ne kadar, stratejik bi durumda olduğunun kanıtıdır, bu kıyılar. İki bölge halkının birleştiği, şehrin sohbet ortamı birleştirici ortamı İstanbul sohbet odalarıdır.

 İstanbul iklimi Karadeniz ve Akdeniz iklimlerinin karışımıdır. İki bölgenin iklimini barındırır. Tarihin en eski medeniyet şehri. Bu konuyuda değinmeden olmaz gibi. İstanbul şehrinin tarihi diger adları şunlardır: Nova Roma,Stanpoli, Dersaadet, Asitane, Makarıı Saltanat, Byzantion, Darülhilafe, Konstantinopolis eski adları bile göz kamaştıran güzellikte İstanbul.

Nasıl bir kültüre sahiplik etmiş eski tarihi nasıl barındırmış adlarının ihtişamında gözler önüne seriyor.

Mobil sohbet odalarında sizlerde İstanbullular ile sohbet etmek onlarla tanışmak istiyorsanız, buluşma noktanız sizi beklemekte. Zaman kaybetmeden yer edinin. İstanbul ili adına ilgi çekici bi sürü yazı vardır.

Biz sizler için en önemli bir kaç ayrıntıyı seçip paylaştık. Umarım keyifle okumuşsunuzdur. Yorumlarınızı bekliyoruz. İstanbul sohbet adına aradığınız her nokta sizle olacaktır. Sohbetin en güzel hali, sizde bizimle olun.

Bir önceki yazımız olan Adana Sohbet Odaları yazımıza göz atabilirsiniz.

admin

Yorumları Görüntüle

Son Yazılar

Mobil Chat Siteleri

Mobil chat siteleri chat odaları siteleri  Yapmanız gereken kayıt olmanız evet şimdi bize katıl bir kullanıcı adın olsun Unutma kayıt olmadan…

3 sene önce

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

Turk Chat Departman Gorevleri IRCd alaninda bulunan sunucumuzdaki gorev dagilimlari ve isleyisleri. www.Turksohbet.net , www.Chat.gen.tr Departman sorumlularimiza sorduk ve aldigimiz…

3 sene önce

Turk Chat Dunyasi

Chat Nedir? Nasil Kullanilir? Chat kelimesi bizim kullanimimiza gore sohbet anlamini tasimaktadir. Gelisen teknoloji caginda hic tanimadiginiz kisiler ile mobil…

3 sene önce

Turk Chat Ailesi Olmak

Turk Chat Sohbet Odalari En Buyuk ZenginLik Birlik Olan Bir Ailedir ~ Toplumlar icinde en kucuk birim olarak kabul edilen…

3 sene önce

Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

Turk Chat IRC: Internet Relay Chat, kelimelerinin bas harflerinin kisa yazilisidir. 1988 yilinda, 'Jarkko Oikarinen' tarafindan ortaya cikarilmistir. Finlandiya’da baslayan…

3 sene önce

2021 Yilindan Beklentilerimiz Nelerdir?

Tr Chat ve Tr Sohbet Ailesi Tr Chat ailesinin bana vermis oldugu soru sorma yetkisine gore bugun yonetimdeki ve yonetim…

3 sene önce