Bizimle iletişime geç
Güncel Sohbet Bloğu

Güncel Sohbet Bloğu

Sanal Aşk Diye Bir Şey Var Mı?

sohbet ortami yeni

Yazı

Sanal Aşk Diye Bir Şey Var Mı?

İnternetin gelişi ile ile birlikte insanlar için adeta yeni bir dünya daha oluştu. Sanal dünya, sanal alem adı verilen bu dünyada, insanlar kendilerini çok daha rahat hissetmekte ve daha rahat hareket etmektedir. Hatta burada birilerine aşık olan kişiler dahi var. Sanal aşk kavramı kimisi için fazlası için gerçekken, kimileri içinse yalandan ibarettir.

Aşk, insanların karşı cinsten birisine beslemiş olduğu duygular için kullanılan genel isimdir. Bunun oluşması için insanların karşıdaki kişiyi tanıması ve genel olarak onun hakkında fikir sahibi olması gerekiyor. Olaya bu açıdan bakıldığında, sanal dünyadaki aşkların ciddi şekilde tartışma konusu olduğu görülecektir.

Sanal Aşk

Sanal aşk, chat odaları ya da farklı internet siteleri üzerinden tanışan insanların birbirilerine aşık olması olarak tanımlanabilir. Bilindiği gibi insanların büyük bir çoğunluğu, zamanlarının önemli bir bölümünü internette geçirmektedir. Chat siteleri, sosyal medya platformları ve farklı internet siteleri insanların zaman geçirdikleri alanların başında gelmektedir. Buralarda farklı insanlar ile tanışma ve sohbet etme imkanı yakalanmaktadır. Bu sohbetler, zamanla muhabbete ve sonrada aşka dönüşebilir.

Sanal dünyada oluşan duyguların gerçekliği insanlar tarafından sıkça tartışılan bir başlıktır. Öyle ki burada insanlar sadece kendilerine söylenen kadarını bilir ve bazen de bunların yalan olduğu ortaya çıkar. Dolayısıyla da ortada bir aşk olsa dahi tamamen yalanların üzerine kuruluyor ve gerçekler ortaya çıktıkça çöküyor. Bu, işin olumsuz kısmıdır. Yine de sanal dünyada yaşanan aşkların tamamı böyle sonuçlanmıyor.

Sanal dünyada dürüst ve samimi olan insanlar da var, ve bazıları için bu dünya gerçekten AŞK’ı aradıkları ortamlar olabiliyor. Dürüst ve samimi davranılıp, karşısında ki kişiye söyledikleri doğru olduğunda, iki kişi arasında ki diyalogda sağlam zeminler ile kuruluyor. Böylece de zamanla çökmesi bir yana, zaman geçtikçe ve insanlar birbirini daha da yakından tanıdıkça bağ daha da kuvvetleniyor Bunun ciddi bir seviyeye ulaşan pek çok örneği bulunmaktadır, öyle ki sohbet odaları içerisinde tanışıp evlenen, çoluk çocuğa karışan pek çok insan ile karşılaşmak da mümkündür.

Sonuç olarak, sanal aşkın gerçek olup olmayacağını belirleyecek olan ilişkide ki tarafların birbirlerine olan samimiyeti olacaktır.

Devamını Oku
Bu Haberleride Beğenebilirsiniz
Yorum yapmak için tıkla

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha fazla Yazı

  • Yazı

    Mobil Chat Siteleri

    ← yazdı

    Mobil chat siteleri chat odaları siteleri  Yapmanız gereken kayıt olmanız evet şimdi bize katıl bir kullanıcı adın...

  • mobil-turk-chat mobil-turk-chat

    Yazı

    Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

    ← yazdı

    Turk Chat Departman Gorevleri IRCd alaninda bulunan sunucumuzdaki gorev dagilimlari ve isleyisleri. www.Turksohbet.net , www.Chat.gen.tr Departman...

  • Yazı

    Turk Chat Dunyasi

    ← yazdı

    Chat Nedir? Nasil Kullanilir? Chat kelimesi bizim kullanimimiza gore sohbet anlamini tasimaktadir. Gelisen teknoloji caginda hic...

  • Yazı

    Turk Chat Ailesi Olmak

    ← yazdı

    Turk Chat Sohbet Odalari En Buyuk ZenginLik Birlik Olan Bir Ailedir ~ Toplumlar icinde en kucuk...

  • Yazı

    Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

    ← yazdı

    Turk Chat IRC: Internet Relay Chat, kelimelerinin bas harflerinin kisa yazilisidir. 1988 yilinda, ‘Jarkko Oikarinen’ tarafindan...

Son Yazılar

Yazı

Mobil Chat Siteleri

← yazdı15 Haziran 2021
mobil-turk-chat

Yazı

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

← yazdı8 Nisan 2021

Yazı

Turk Chat Dunyasi

← yazdı31 Mart 2021

Yazı

Turk Chat Ailesi Olmak

← yazdı16 Mart 2021

Yazı

Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

← yazdı15 Mart 2021
Yukarı