Bizimle iletişime geç
Güncel Sohbet Bloğu

Güncel Sohbet Bloğu

Hayatınızın aşkı internette olabilir!

Hayatınızın aşkı internette olabilir!

Yazı

Hayatınızın aşkı internette olabilir!

İnsanların tek olarak yaşamaları fıtratlarına uygun değildir, bundan dolayı evlenir insanlar. Çoluk çocuk sahibi olur ve hayatlarını bu şekilde tamamlar. Bu noktada bazısı şanslıdır, sevdiklerini çok rahat bir şekilde bulurken bazıları ise kimi zaman görücü usulü ile kimi zaman da chat siteleri, sosyal ağlar gibi internet platformları üzerinden kısmetlerini ararlar. Hatta bir döneme kadar insanlar evlilik programlarını bile bu amaç için kullanmıştı.

Türk halkının yoğun ilgi gösterdiği evlilik programları, kimilerine göre gayet samimi yerler, kimilerine göre ise farklı oyunlar döndüğü ve sadece reyting amacı güden yerlerdi. Fakat gerçek ne olursa olsun, bazıları oradaki adayları gerçekten beğenerek ve evlenmek için gelirken, adaylar ise sadece TV ekranında kalarak popüler olmanın derdindeydi. Bu durum ayyuka çıktıktan sonra farklı şekilde sonlandı bu programlar.

İnsanların evlenmek için aday arama çabaları, gerçek dünyada rahat bir şekilde yapılamıyor. Mahalle baskısı, çekinceler ve daha bunun gibi pek çok neden, insanların tabiri caizse kabuklarından çıkmalarına engel olmaktadır. Burada internet gibi çok önemli bir seçenek vardır fakat çoğu zaman inandırıcı gelmediğinden insanlar denemezler bile. Oysa sadece ülkemizde buradan tanışarak evlenen çok sayıda çift vardır.

İnternet deyip geçmemek gerekiyor, bazen insanların kısmetleri buradan çıkabiliyor. Sosyal medya platformları, evlilik siteleri, sohbet odaları ve benzer yerler düşünüldüğünde ciddi sayıda bir insan etkileşimi olduğu görülmektedir. Bu etkileşim, insanın ruh ikizi ile burada karşılaşması için de güzel bir fırsat oluşturmaktadır. Bundan dolayı kişilerin evlilik için burayı da denemeleri gerekir.

Sanal dünyada gerçek aşkı bulmak, sanıldığı kadar zor değildir fakat burada da kötü niyetli kişiler olabileceği unutulmamalıdır. Bunun için kişilerin tedbirli olması ve tanıştıktan sonra gerçek hayatta görüşmesi gerekir. Zamanla varsa söylenen yalanlar ortaya çıkacaktır, böylece insanlar karşısındaki kişileri daha iyi tanıyacaklardır. Buradaki görüşmeler, bir anlamda görücü usulüne benzer. Görücü usulünde de çiftler birbirini tam olarak tanımaz ama zamanla kaynaşır ve sever birbirini. Burada da aynı durumlar yaşanır ve sonunda evlenir insanlar.

Devamını Oku
Bu Haberleride Beğenebilirsiniz
Yorum yapmak için tıkla

Bir cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha fazla Yazı

  • Yazı

    Mobil Chat Siteleri

    ← yazdı

    Mobil chat siteleri chat odaları siteleri  Yapmanız gereken kayıt olmanız evet şimdi bize katıl bir kullanıcı adın...

  • mobil-turk-chat mobil-turk-chat

    Yazı

    Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

    ← yazdı

    Turk Chat Departman Gorevleri IRCd alaninda bulunan sunucumuzdaki gorev dagilimlari ve isleyisleri. www.Turksohbet.net , www.Chat.gen.tr Departman...

  • Yazı

    Turk Chat Dunyasi

    ← yazdı

    Chat Nedir? Nasil Kullanilir? Chat kelimesi bizim kullanimimiza gore sohbet anlamini tasimaktadir. Gelisen teknoloji caginda hic...

  • Yazı

    Turk Chat Ailesi Olmak

    ← yazdı

    Turk Chat Sohbet Odalari En Buyuk ZenginLik Birlik Olan Bir Ailedir ~ Toplumlar icinde en kucuk...

  • Yazı

    Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

    ← yazdı

    Turk Chat IRC: Internet Relay Chat, kelimelerinin bas harflerinin kisa yazilisidir. 1988 yilinda, ‘Jarkko Oikarinen’ tarafindan...

Son Yazılar

Yazı

Mobil Chat Siteleri

← yazdı15 Haziran 2021
mobil-turk-chat

Yazı

Turk Chat DepartmanLari Hakkinda Bilgi

← yazdı8 Nisan 2021

Yazı

Turk Chat Dunyasi

← yazdı31 Mart 2021

Yazı

Turk Chat Ailesi Olmak

← yazdı16 Mart 2021

Yazı

Chat Kelimesi Ve Uygulamasi

← yazdı15 Mart 2021
Yukarı